Evaluation of the energy and nutritional values of hospital diets on the basis of decade menus
Tymoszuk, Marta ; Orkusz, Agnieszka
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2015, Nr 4 (19), s. 94-104
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/nit.2015.4.06 ; oai:dbc.wroc.pl:33296
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2015, Nr 4 (19)
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-NC-ND 3.0 PL
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
11 cze 2022
26 lip 2016
395
https://dbc.wroc.pl./publication/36928
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Ocena wartości energetycznej i odżywczej diet szpitalnych na podstawie jadłospisów dekadowych | 11 cze 2022 |
Tymoszuk, Marta Orkusz, Agnieszka
Orkusz, Agnieszka Zając, Ewa
Orkusz, Agnieszka Gorla, Bartosz
Orkusz, Agnieszka Włodarczyk, Agnieszka
Orkusz, Agnieszka Hapanowicz, Jerzy