Innovative character of food industry companies in Poland
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/pn.2014.361.28 ; oai:dbc.wroc.pl:26865
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
27 lip 2023
8 kwi 2015
1 434
1431
https://dbc.wroc.pl./publication/29735
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Innowacyjność przedsiębiorstw przemysłu spożywczego w Polsce. | 27 lip 2023 |
Szopik-Depczyńska, Katarzyna Świadek, Arkadiusz
Zakrzewska, Aneta Chojnacki, Piotr
Grzelak, Maria Magdalena
Głuszczuk, Dariusz
Frączek, Jarosław Hebda, Tomasz Łapczyńska-Kordon, Bogusława
Komor, Agnieszka
Harasym, Joanna Bogacz-Radomska, Ludmiła