Principle of innovative active packaging operation in the food industry. Review paper
Popowicz, Radosław ; Lesiów, Tomasz
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2014, Nr 1 (12), s. 82-101
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2014, Nr 1 (12)
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Oct 18, 2019
Aug 8, 2014
2 675
https://dbc.wroc.pl./publication/27450
Edition name | Date |
---|---|
Zasada działania innowacyjnych opakowań aktywnych w przemyśle żywnościowym. Artykuł przeglądowy | Oct 18, 2019 |
Popowicz, Radosław Lesiów, Tomasz
Fietz, Magdalena Lesiów, Tomasz
Sykut, Barbara Kowalik, Konrad Droździel, Paweł
Cierpiszewski, Ryszard
Górnicka, Ewa Kita, Agnieszka (1971- ). Promotor
Kazimierczak, Renata Hallmann, Ewelina Ziętara, Marzena Rembiałkowska, Ewa
Piksa Eliza Wiliczkiewicz, Andrzej. Promotor Sierzant, Kamil. Promotor pomocniczy
Dłużewska, Elżbieta Florowska, Anna Florowski, Tomasz