Principle of innovative active packaging operation in the food industry. Review paper
Popowicz, Radosław ; Lesiów, Tomasz
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2014, Nr 1 (12), s. 82-101
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2014, Nr 1 (12)
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Oct 18, 2019
Aug 8, 2014
2 722
https://dbc.wroc.pl./publication/27450
Edition name | Date |
---|---|
Zasada działania innowacyjnych opakowań aktywnych w przemyśle żywnościowym. Artykuł przeglądowy | Oct 18, 2019 |
Popowicz, Radosław Lesiów, Tomasz
Fietz, Magdalena Lesiów, Tomasz
Sykut, Barbara Kowalik, Konrad Droździel, Paweł
Cierpiszewski, Ryszard
Piksa Eliza Wiliczkiewicz, Andrzej. Promotor Sierzant, Kamil. Promotor pomocniczy
Kazimierczak, Renata Hallmann, Ewelina Ziętara, Marzena Rembiałkowska, Ewa
Górnicka, Ewa Kita, Agnieszka (1971- ). Promotor