Fish and their processing in Poland on the beginning of the XXI century
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2014, Nr 1 (12), s. 59-71
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/nit.2014.1.04 ; oai:dbc.wroc.pl:24814
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2014, Nr 1 (12)
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Oct 18, 2019
Aug 8, 2014
2 048
https://dbc.wroc.pl./publication/27448
Edition name | Date |
---|---|
Ryby i ich przetwórstwo w Polsce na początku XXI wieku | Oct 18, 2019 |
Kapusta, Franciszek
Kapusta, Franciszek
Kwiecień, Mirosława Stadtmüller, Ryszard. Promotor
Klimczak, Bożena Jasiński, Jan. Promotor
Pielichaty, Edward Nowak, Edward. Promotor
Drożdżal, Aleksy Styś, Aniela. Promotor
Kubizna, Joanna (1982- ) Jamroz, Dorota (1939- ). Promotor