Mazurek-Łopacińska, Krystyna ; Sobocińska, Magdalena
Nauki o Zarządzaniu = Management Sciences, 2013, Nr 2 (15), s. 86-98
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Nauki o Zarządzaniu = Management Sciences, 2013, Nr 2 (15)
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
31 lip 2019
8 kwi 2014
515
516
https://dbc.wroc.pl./publication/27055
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Korzystanie przez studentów z usług gastronomicznych w kontekście stylów życia w świetle wybranych wyników badań ankietowych | 31 lip 2019 |
Mazurek-Łopacińska, Krystyna Sobocińska, Magdalena
Mazurek-Łopacińska, Krystyna Sobocińska, Magdalena
Mazurek-Łopacińska, Krystyna Sobocińska, Magdalena
Mazurek-Łopacińska, Krystyna Sobocińska, Magdalena
Mazurek-Łopacińska, Krystyna Sobocińska, Magdalena
Mazurek-Łopacińska, Krystyna Sobocińska, Magdalena
Mazurek-Łopacińska, Krystyna Sobocińska, Magdalena