Rennet ripening cheese consumers preferences in southwest Poland
Dysz, Karolina ; Krasnowska, Grażyna
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2013, Nr 2 (9), s. 42-52
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2013, Nr 2 (9)
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
18 paź 2019
26 mar 2014
921
https://dbc.wroc.pl./publication/26968
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Preferencje konsumentów Polski południowo-zachodniej przy wyborze serów podpuszczkowych dojrzewających | 18 paź 2019 |
Rusek, Anna Biazik, Ewa Lesiów, Tomasz
Firek, Anna Dziadkowiec, Joanna M.
Koniec, Aleksandra Krzywonos, Małgorzata
Urban, Stanisław Michałowska, Mariola
Bryła, Paweł