Difficulties of system HACCP functioning and overcoming difficulties in a chosen bakery plant
Kmiećkowiak, Aleksandra ; Lesiów, Tomasz
Seria: Nauki Inżynierskie i Technologie 1
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu ; Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics ; Nauki Inżynierskie i Technologie
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
30 paź 2023
30 sty 2013
3 962
3958
https://dbc.wroc.pl./publication/21276
Waligóra, Łukasz Lesiów, Tomasz
Karczewska, Marzena Kwiecień, Beata Lesiów, Tomasz
Kmiećkowiak, Aleksandra Lesiów, Tomasz
Muss, Kornelia Lesiów, Tomasz
Ciekańska, Agnieszka Lesiów, Tomasz
Pawlak, Wioleta Lesiów, Tomasz
Obal, Magdalena Lesiów, Tomasz Śmiechowska, Maria
Orzechowska-Przybyła, Kamila Niewelt, Alina Lesiów, Tomasz