Development of distribution of organic food as a factor of sustainable consumption
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics, 2011, Nr 229 ; Problemy koncepcyjne i implementacyjne zrównoważonego rozwoju
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
19 paź 2022
10 paź 2012
104
100
https://dbc.wroc.pl./publication/19334
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Rozwój systemu dystrybucji ekologicznych produktów żywnościowych jako czynnik równoważenia konsumpcji | 19 paź 2022 |
Teneta-Skwiercz, Dorota
Zaremba-Warnke, Sabina
Ryszawska-Grzeszczak, Bożena
Sikora, Joanna
Januszewska, Małgorzata Jaremen, Daria E. Nawrocka, Elżbieta