Obiekt

Tytuł: System zarządzania jakością, środowiskiem i bhp w świadomości pracowników

Tytuł odmienny:

Quality, Environmental and Safety Management Systems in Employee's Awareness

Autor:

Ejdys, Joanna

Opis:

Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2008; Nr 31, s. 391-401

Abstrakt:

The paper presents results of the author's research conducted in 5 Polish enterprises among all employees in the field of quality, environmental and safety management systems. The main goals of the research were to find answer for the following questions: 1. How aware are employees of existing in enterprises ISO systems? 2. What kind of benefits of ISO systems do they perceive? 3. What kind of weaknesses of ISO systems do they perceive? 4. Does employees' awareness depend on time of employment, position in company and level of education? (original abstract)

Wydawca:

Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu

Miejsce wydania:

Wrocław

Data wydania:

2008

Typ zasobu:

artykuł

Identyfikator zasobu:

oai:dbc.wroc.pl:124070

Język:

pol

Powiązania:

Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2008; Nr 31 ; Zarządzanie personelem jako kryterium doskonałości

Prawa:

Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)

Prawa dostępu:

Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku

Lokalizacja oryginału:

Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu

Źródło finansowania:

Dofinansowano z programu "Społeczna odpowiedzialność nauki" Ministra Edukacji i Nauki (SONB/SP/546390/2022). Tytuł projektu: Upowszechnienie zawartości czasopisma Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu

Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:

Data ostatniej modyfikacji:

24 wrz 2023

Data dodania obiektu:

24 wrz 2023

Liczba wyświetleń treści obiektu:

113

Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:

https://dbc.wroc.pl./publication/162378

Wyświetl opis w formacie RDF:

RDF

Wyświetl opis w formacie OAI-PMH:

OAI-PMH

×

Cytowanie

Styl cytowania:

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji