Lemmer, Balázs ; Jákói, Zoltán ; Gulyás, Nikolett ; Kertész, Szabolcs ; Beszédes, Sandor ; László, Zsuzsanna ; Hodúr, Cecilia
Environment Protection Engineering. Vol. 46, 2020, s. 49-62
Oficyna Wydawnicza Politechniki Wrocławskiej
doi:10.37190/epe200104 ; oai:dbc.wroc.pl:111185
<sygn. PWr A4232I> ; kliknij tutaj, żeby przejść ; kliknij tutaj, żeby przejść
Environment Protection Engineering ; Environment Protection Engineering. Vol. 46, 2020
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
17 wrz 2021
17 wrz 2021
42
https://dbc.wroc.pl./publication/153350
Nazwa wydania | Data |
---|---|
The effect of sonication and stirring on ultrafiltration of fermentation broth | 17 wrz 2021 |
Perkowski, Jan Bulska, A. Góralski, J. Jóźwiak, W. K.
Neverova-Dziopak, Elena
Markiewicz, Maria T.
Dąbrowski, Tomasz Piecuch, Tadeusz
Janczukowicz, W. Zieliński, M. Dębowski, M. Pesta, J.
Dębowski, Marcin Krzemieniewski, Mirosław