Lemmer, Balázs ; Jákói, Zoltán ; Gulyás, Nikolett ; Kertész, Szabolcs ; Beszédes, Sandor ; László, Zsuzsanna ; Hodúr, Cecilia
Environment Protection Engineering. Vol. 46, 2020, s. 49-62
Oficyna Wydawnicza Politechniki Wrocławskiej
doi:10.37190/epe200104 ; oai:dbc.wroc.pl:111185
<sygn. PWr A4232I> ; click here to follow the link ; click here to follow the link
Environment Protection Engineering ; Environment Protection Engineering. Vol. 46, 2020
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Sep 17, 2021
Sep 17, 2021
42
https://dbc.wroc.pl./publication/153350
Edition name | Date |
---|---|
The effect of sonication and stirring on ultrafiltration of fermentation broth | Sep 17, 2021 |
Kutyłowska, Małgorzata. Redakcja Trusz-Zdybek, Agnieszka. Redakcja Wiśniewski, Jacek. Redakcja
Kaźmierczak, Bartosz. Redakcja Kotowski, Andrzej. Redakcja Piekarska, Katarzyna. Redakcja
Wiśniewski, Jacek. Redakcja Kutyłowska, Małgorzata. Redakcja Trusz-Zdybek, Agnieszka. Redakcja
Traczewska, Teodora Małgorzata. Redakcja Kaźmierczak, Bartosz. Redakcja
Kotowski, Andrzej. Redakcja Piekarska, Katarzyna. Redakcja Kaźmierczak, Bartosz. Redakcja
Dobrevski, I. Dimova-Todorova, M. Panayotova, T. Rashkov, S. Winnicki, Tomasz. Redakcja Mika, Alicja. Redakcja Pawłowski, Lucjan. Redakcja
Barbusiński, Krzysztof Winnicki, Tomasz. Redakcja Mika, Alicja. Redakcja Pawłowski, Lucjan. Redakcja
Kowalski, Tadeusz Winnicki, Tomasz. Redakcja Mika, Alicja. Redakcja Pawłowski, Lucjan. Redakcja