Influence of physical activity on orange and lemon flavors perception of isotonic drinks
Pachołek, Bogdan ; Buca, Jędrzej ; Sady, Sylwia
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/pn.2018.542.10 ; oai:dbc.wroc.pl:72913
Wybrane zagadnienia z bioekonomii ; Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2018; Nr 542
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-NC-ND 3.0 PL
11 cze 2022
24 wrz 2019
155
https://dbc.wroc.pl./publication/141019
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Wpływ wysiłku fizycznego na percepcję pomarańczowego i cytrynowego smaku napojów izotonicznych | 11 cze 2022 |
Joachimiak, Izabela Szołtysek, Katarzyna
Błaszczyk, Alfred Sady, Sylwia Płaczek, Zuzanna Kawałek, Patrycja Dłużniewska, Nikola Pakuła, Karolina Konopelski, Adam