The effect of increased stability plant extracts on bread quality
W wersji elektronicznej dostępne wyłącznie streszczenie rozprawy doktorskiej
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
17 lip 2019
17 lip 2019
37
https://dbc.wroc.pl./publication/139664
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Czaja, Anna / Wpływ dodatku ekstraktów roślinnych o podwyższonej stabilności na jakość pieczywa, 2019 | 17 lip 2019 |
Czaja, Anna Gertchen, Mateusz Wyspiańska, Dorota Czubaszek, Anna
Czaja, Anna Gertchen, Mateusz Wyspiańska, Dorota Czubaszek, Anna
Gertchen, Mateusz Tajner-Czopek, Agnieszka. Promotor
Wyspiańska, Dorota Kucharska, Alicja. Promotor Kolniak-Ostek, Joanna. Promotor pomocniczy
Mizgier-Gralińska, Paulina Kucharska, Alicja. Promotor Kolniak-Ostek, Joanna. Promotor pomocniczy
Sordon Sandra Huszcza, Ewa. Promotor Bartmańska, Agnieszka. Promotor pomocniczy
Kolniak-Ostek, Joanna (1983- ) Oszmiański, Jan (1950- ). Promotor
Strugała, Paulina (1986- ) Gabrielska, Janina (1950- ). Promotor Tronina, Tomasz (1983- ). Promotor