Difficulties of system HACCP functioning and overcoming difficulties in a chosen bakery plant
Kmiećkowiak, Aleksandra ; Lesiów, Tomasz
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu, 2009, Nr 57, s. 72-100
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2009; Nr 57 ; Nauki Inżynierskie i Technologie, vol. 1
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
29 paź 2024
30 sty 2013
3 971
3967
https://dbc.wroc.pl./publication/21276
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Trudności związane z funkcjonowaniem systemu HACCP i sposoby ich przezwyciężania w wybranym zakładzie piekarniczym | 29 paź 2024 |
Waligóra, Łukasz Lesiów, Tomasz
Karczewska, Marzena Kwiecień, Beata Lesiów, Tomasz
Kmiećkowiak, Aleksandra Lesiów, Tomasz
Muss, Kornelia Lesiów, Tomasz
Ciekańska, Agnieszka Lesiów, Tomasz
Pawlak, Wioleta Lesiów, Tomasz
Obal, Magdalena Lesiów, Tomasz Śmiechowska, Maria
Orzechowska-Przybyła, Kamila Niewelt, Alina Lesiów, Tomasz