Jakość pieczywa gryczanego z dodatkiem mąk bezglutenowych
Tytuł publikacji grupowej:Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Tytuł odmienny:Quality of buckwheat bread with added gluten- free flour
Autor:Zys, Angelika ; Garncarek, Zbigniew
Temat i słowa kluczowe:kasza gryczana ; pieczywo bezglutenowe ; kasztan ; kukurydza ; ciecierzyca ; szarłat ; buckwheat ; gluten-free bread ; chestnut ; corn ; chickpeas ; pigweed
Opis: Abstrakt: Wydawca:Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Miejsce wydania: Data wydania: Typ zasobu: Format: Identyfikator zasobu: Język: Powiązania:Wybrane zagadnienia z bioekonomii ; Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2017; Nr 494
Prawa:Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Prawa dostępu:Dla wszystkich zgodnie z licencją
Licencja:CC BY-NC-ND 3.0 PL
Lokalizacja oryginału: