Jakość pieczywa gryczanego z dodatkiem mąk bezglutenowych
Group publication title:Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Title in english:Quality of buckwheat bread with added gluten- free flour
Creator:Zys, Angelika ; Garncarek, Zbigniew
Subject and Keywords:kasza gryczana ; pieczywo bezglutenowe ; kasztan ; kukurydza ; ciecierzyca ; szarłat ; buckwheat ; gluten-free bread ; chestnut ; corn ; chickpeas ; pigweed
Description: Abstrakt: Publisher:Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Place of publication: Date: Resource Type: Format: Resource Identifier: Language: Relation:Wybrane zagadnienia z bioekonomii ; Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2017; Nr 494
Rights:Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Access Rights:Dla wszystkich zgodnie z licencją
License:CC BY-NC-ND 3.0 PL
Location: