Ocena informacji przekazywanych konsumentom na temat obecności alergenów
Group publication title:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Title in english:Evaluation of information passed on consumers on the presence of alergens
Creator:Derewiaka, Dorota ; Sobieraj, Emilia ; Drużyńska, Beata ; Kowalska, Jolanta ; Wołosiak, Rafał ; Ciecierska, Marta ; Majewska, Ewa
Subject and Keywords:alergeny żywności ; znakowanie żywności ; rozporządzenie 1169/2011 ; food allergens ; food labelling ; Regulation no. 11669/2011
Description:International Journal of Food Science and Bioprocessing, 2016, Nr 1 (1), s. 36-47
Abstrakt: Publisher:Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Place of publication: Date: Resource Type: Format: Resource Identifier: Language: Relation:International Journal of Food Science and Bioprocessing, 2016, Nr 1 (1)
Rights:Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Access Rights:Dla wszystkich zgodnie z licencją
License:CC BY-NC-ND 3.0 PL
Location: