Znaczenie gorzkich aktywnych biologicznie związków żywności w prewencji chorób
Group publication title:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Title in english:The importance of bitter bioactive components in the prevention of disease
Creator:Bodakowska-Boczniewicz, Joanna ; Garncarek, Zbigniew
Subject and Keywords:gorzki smak ; związki fenolowe ; limonoidy ; glukozynolany ; usuwanie goryczy ; bitter taste ; phenolic compounds ; limonoids ; glucosinolates ; bitterness removing
Description:International Journal of Food Science and Bioprocessing, 2016, Nr 1 (1), s. 9-24
Abstrakt: Publisher:Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Place of publication: Date: Resource Type: Format: Resource Identifier: Language: Relation:International Journal of Food Science and Bioprocessing, 2016, Nr 1 (1)
Rights:Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Access Rights:Dla wszystkich zgodnie z licencją
License:CC BY-NC-ND 3.0 PL
Location: