Przegląd metod otrzymywania aromatów stosowanych do aromatyzowania żywności
Tytuł publikacji grupowej:Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Tytuł odmienny:Review of the aromas' production methods applied in food aromatization
Autor:Bogacz-Radomska, Ludmiła ; Pietkiewicz, Jerzy Jan
Temat i słowa kluczowe:aromaty ; dodatki do żywności ; biosynteza ; żywność ; przechowywanie
Opis:Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu, 2009, Nr 57, s. 124-140
Wydawca:Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Miejsce wydania: Data wydania: Typ zasobu: Format: Język: Powiązania:Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2009; Nr 57 ; Nauki Inżynierskie i Technologie, vol. 1
Prawa:Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Prawa dostępu:Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Lokalizacja oryginału: