Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Tytuł odmienny:Technological aspects and functioning of HACCP system in chosen meat industry company
Autor:Waligóra, Łukasz ; Lesiów, Tomasz
Temat i słowa kluczowe:system HACCP ; przemysł mięsny ; badania ankietowe ; kiełbasa krakowska sucha
Opis:Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu, 2009, Nr 57, s. 101-123
Wydawca:Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Miejsce wydania: Data wydania: Typ zasobu: Format: Język: Powiązania:Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2009; Nr 57 ; Nauki Inżynierskie i Technologie, vol. 1
Prawa:Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Prawa dostępu:Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Lokalizacja oryginału: