Otrzymywanie skrobi opornej poprzez prażenie skrobi ziemniaczanej z produktami jej hydrolizy
Tytuł odmienny:Preparation of resistant starch by roasting potato starch with its hydrolysis products
Autor: Współtwórca:Kapelko-Żeberska, Małgorzata. Promotor ; Spychaj, Radosław. Promotor pomocniczy
Temat i słowa kluczowe:skrobia ziemniaczana ; retrogradacja ; prażenie ; maltodekstryna ; glukoza ; skrobia oporna
Opis:W wersji elektronicznej dostępne wyłącznie streszczenie rozprawy doktorskiej
Abstrakt: Wydawca:Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Miejsce wydania: Data wydania: Typ zasobu: Format: Język: Powiązania:Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności
Prawa:Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Prawa dostępu:Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Właściciel praw:Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Lokalizacja oryginału: