Ocena wybranych właściwości zalewy solankowej i soku z kiszonych ogórków
Group publication title:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Title in english:Evaluation of selected properties of brine marinade and pickled cucumber juice
Creator:Ryznar-Luty, Agnieszka ; Szymański, Maciej
Subject and Keywords:żywność fermentowana ; ogórki kiszone ; bakterie fermentacji mlekowej ; chlorek sodu ; kwas askorbinowy ; fermented food ; pickled cucumber ; lacttic acid bacteria ; sodium chloride ; ascorbic acid
Description:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2020, Nr 36, s. 160-170
Abstrakt: Publisher:Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Place of publication: Date: Resource Type: Resource Identifier: Language: Relation:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2020, Nr 36
Rights:Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Access Rights:Dla wszystkich zgodnie z licencją
License:
CC BY-SA 4.0