Influence of pressure in vacuum drying chamber on shrinkage of defrosted strawberries
Group publication title:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Title in english:Wpływ ciśnienia w komorze suszarki próżniowej na skurcz rozmrożonych wysuszonych truskawek
Creator:Piotrowski, Dariusz ; Ignaczak, Marcin
Subject and Keywords:shrinkage ; vacuum ; drying ; constant and variable conditions ; pressure ; moisture content ; dried strawberries ; skurcz ; suszenie próżniowe ; stałe i zmienne warunki ; ciśnienie ; zawartość wilgoci ; suszone truskawki
Description:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2018, Nr 3 (30), s. 49-61
Abstrakt: Publisher:Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Place of publication: Date: Resource Type: Resource Identifier: Language: Relation:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2018, Nr 3 (30)
Rights:Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Access Rights:Dla wszystkich zgodnie z licencją
License:CC BY-NC-ND 3.0 PL
Location: