The influence of vegetable additives on the formation of consumer properties of sugar cookies
Tytuł publikacji grupowej:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Tytuł odmienny:Engineering Sciences And Technologies
Autor:Lebedynets, Vira T. ; Reshetylo, Lydia I. ; Hirniak, Lylia I. ; Dontsova Inna
Temat i słowa kluczowe:sugar cookies ; vegetable powders ; walnut oil ; grape seed oil ; quality ; nutritionalvalue ; ciastka ; składniki roślinne ; orzech włoski ; olej z winogron
Opis:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2016, Nr 4 (23), s. 77-84
Abstrakt: Wydawca:Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Miejsce wydania: Data wydania: Typ zasobu: Format: Identyfikator zasobu: Język: Powiązania:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2016, Nr 4 (23)
Prawa:Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Prawa dostępu:Dla wszystkich zgodnie z licencją
Licencja:CC BY-NC-ND 3.0 PL
Lokalizacja oryginału: