Wpływ różnych metod obróbki cieplnej na cechy sensoryczne mięsa
Group publication title:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Title in english:Effect of various methods of heat treatment on the sensory properties of meat.
Creator:Pomianowski, Janusz ; Żmijewski, Tomasz ; Mozolewski, Wacław
Subject and Keywords:obróbka cieplna ; wieprzowina ; wołowina ; ocena sensoryczna ; heat treatment ; pork ; beef ; sensory evaluation
Description:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2016, Nr 1 (20), s. 59-65
Abstrakt: Publisher:Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Place of publication: Date: Resource Type: Format: Resource Identifier: Language: Relation:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2016, Nr 1 (20)
Rights:Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Access Rights:Dla wszystkich zgodnie z licencją
License:CC BY-NC-ND 3.0 PL
Location: