New concepts in food evaluation : nutraceuticals, analyses, consumer
Współtwórca:Oziembłowski, Maciej. Redakcja ; Trziszka, Tadeusz (1948- ). Redakcja
Temat i słowa kluczowe:żywność - nanotechnologia ; przemysł rolno-spożywczy - biotechnologia ; żywność - wartość odżywcza ; żywność - jakość - badanie ; żywność funkcjonalna - badanie ; żywność - technologia - innowacje
Opis:Monografie - Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu 74
Wydawca:Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu
Miejsce wydania: Data wydania: Typ zasobu: Format: Źródło:<sygn. UP 123315 Lect.> ; kliknij tutaj, żeby przejść
Język: Powiązania:Monografie - Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Prawa:Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Prawa dostępu:Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Lokalizacja oryginału: