Wpływ fluktuacji temperatury przechowywania na poziom zmian jakości zamrożonego groszku zielonego
Tytuł publikacji grupowej:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Tytuł odmienny:Effect of temperature fluctuations on the level of quality changes of frozen green peas
Autor: Temat i słowa kluczowe:zamrożone warzywa ; groszek zielony ; fluktuacja temperatury ; frozen vegetables ; green peas ; fluctuation in temperature
Opis:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2014, Nr 3 (14), s. 95-105
Abstrakt: Wydawca:Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Miejsce wydania: Data wydania: Typ zasobu: Format: Identyfikator zasobu: Język: Powiązania:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2014, Nr 3 (14)
Prawa:Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Prawa dostępu:Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Lokalizacja oryginału: