Potencjał antyoksydacyjny owoców i warzyw oraz jego wpływ na zdrowie człowieka
Tytuł publikacji grupowej:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Tytuł odmienny:Antioxidant potential of fruit and vegetables and its impact on human health
Autor: Temat i słowa kluczowe:przeciwutleniacze ; całkowity potencjał antyoksydacyjny ; wolne rodniki tlenowe ; stres oksydacyjny ; antioxidants ; total antioxidants status ; free oxygen radicals ; oxidative stress
Opis:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2012, Nr 1 (4), s. 44-54
Wydawca:Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Miejsce wydania: Data wydania: Typ zasobu: Format: Język: Powiązania:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2012, Nr 1 (4)
Prawa:Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Prawa dostępu:Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Lokalizacja oryginału: