Acta Scientiarum Polonorum. Medicina Veterinaria 3, 2008
Subject and Keywords:bezpieczeństwo żywnościowe ; brojlery kurze ; Campylobacter sp. ; cechy jakościowe mięsa ; chłodzenie ; choroby przenoszone drogą pokarmową ; dioksyny ; dopuszczalne zawartości mykotoksyn ; dystrybucja zarazka ; ekstrakty chrzanu ; enterotoksyny gronkowców ; GMO do użytku paszowego ; higiena żywności pochodzenia zwierzęcego ; inaktywacja drobnoustrojów ; komórki somatyczne ; MRSA ; niepożądane substancje w paszy ; obróbka wysokociśnieniowa (UHP) ; pasza genetycznie zmodyfikowana ; prawo żywnościowe ; produkty tradycyjne ; produkty żywności ; przechowalnictwo mleka ; przechowywanie w chłodni ; Salmonella ; właściwości przeciwbakteryjne ; zanieczyszczenia pasz ; zanieczyszczenie bakteryjne ; zanieczyszczenie żywności ; zarazki zoonotyczne
Description:Acta Scientiarum Polonorum. Medicina Veterinaria 7 ; Streszcz., słowa kluczowe oraz podpisy pod ryc. i tab. również w jęz. ang. ; Tekst gł. częśc. w jęz. pol. i ang.; streszcz. pol. i ang.
Publisher:Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu
Place of publication:Bydgoszcz ; Kraków ; Lublin ; Olsztyn ; Poznań ; Siedlce ; Warszawa ; Wrocław ; Szczecin
Date: Resource Type: Format: Source:<sygn. UP P 3565 II> ; click here to follow the link
Language: Relation:Acta Scientiarum Polonorum ; Acta Scientiarum Polonorum. Medicina Veterinaria
Rights:Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Access Rights:Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Location: