Wpływ fermentacji alkoholowej na zmiany NNKT w pestkach z czarnej porzeczki jako surowcu odpadowym
Tytuł publikacji grupowej:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Tytuł odmienny:Effects of changes alcoholic fermentation in EFA the seeds of blackcurrant of the by-products
Autor:Sterczyńska, Monika ; Kubiak, Mariusz S. ; Starzycki, Michał
Temat i słowa kluczowe:czarna porzeczka ; kwasy tłuszczowe ; chromatografia gazowa ; fermentacja alkoholowa ; black currant ; fatty acids ; gas chromatography ; alcoholic fermentation
Opis:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2012, Nr 3 (6), s. 110-116
Wydawca:Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Miejsce wydania: Data wydania: Typ zasobu: Format: Język: Powiązania:Nauki Inżynierskie i Technologie ; Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Prawa:Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Prawa dostępu:Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Lokalizacja oryginału: