Charakterystyka technologiczna mieszanek mąki pszennej z produktami przemiału owsa
Autor: Temat i słowa kluczowe:produkty owsiane - właściwości ; owies - ziarno - właściwości ; mąka pszenna - jakość - badania ; pieczywo pszenne - jakość - badania ; pieczywo pszenne - technologia
Opis:Rozprawy 253 ; Streszcz. oraz tytuły ryc. i tab. w jęz. ang. ; Zeszyty Naukowe Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu 564
Wydawca:Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu
Miejsce wydania: Data wydania: Typ zasobu: Format:application/pdf ; application/pdf
Źródło:<sygn. UP P 2278 II> ; kliknij tutaj, żeby przejść
Język: Powiązania:Rozprawy ; Zeszyty Naukowe Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu
Prawa:Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Prawa dostępu:Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Lokalizacja oryginału: