Struktura obiektu
Tytuł:

Zmiany podstawowych relacji cen na rynku żywca i mięsa drobiowego w pierwszych miesiącach członkostwa Polski w Unii Europejskiej

Tytuł publikacji grupowej:

Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu

Tytuł odmienny:

Changes of Basic Relations Between Prices on the Poultry for Slaughter and Poultry Meat Market in the First Month of Polish Membership in EU

Autor:

Olszańska, Anna

Opis:

Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej we Wrocławiu; 2005; nr 1070, t. 2, s. 149-154

Abstrakt:

The aim of this paper is the analysis of changes in relation between purchasing prices, wholesale prices and retail prices on the poultry market. The analysis contains 1995-2004 years, puts special attention to first month of Polish membership in EU. In the most of analyzed years we can observe a strong connection between prices on particular levels of marketing chanel.

Wydawca:

Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu

Miejsce wydania:

Wrocław

Data wydania:

2005

Typ zasobu:

artykuł

Język:

pol

Powiązania:

Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu; 2005; nr 1070. T. 2 ; Agrobiznes 2005. Zmiany w agrobiznesie po przystąpieniu Polski do Unii Europejskiej. T. 2

Prawa:

Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)

Prawa dostępu:

Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku

Lokalizacja oryginału:

Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu

Źródło finansowania:

Projekt dofinansowany ze środków budżetu państwa, przyznanych przez Ministra Nauki w ramach Programu Społeczna odpowiedzialność nauki II. Tytuł projektu: Nauka dla Społeczeństwa: Prace Naukowe AEW w otwartym dostępie (2005-2008)

×

Cytowanie

Styl cytowania: