Produkty wegańskie – charakterystyka rynku i perspektywy rozwoju
Tytuł publikacji grupowej:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Tytuł odmienny:Vegan Products – Market Characteristics and Development Prospects
Autor: Temat i słowa kluczowe:rynek ; weganizm ; substytuty mięsa ; substytuty mleka ; market ; veganism ; meat substitutes ; milk substitutes
Opis:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2023, Nr 39, s. 104-116
Abstrakt: Wydawca:Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Miejsce wydania: Data wydania: Typ zasobu: Identyfikator zasobu: Język: Powiązania:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2023, Nr 39
Prawa:Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Prawa dostępu:Dla wszystkich zgodnie z licencją
Licencja:
CC BY-SA 4.0