Zmiany zachodzące w owocach i warzywach w łańcuchu logistycznym i sposoby ich ograniczania. Część 1
Tytuł publikacji grupowej:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Tytuł odmienny:Changes in fruit and vegetables in the logistical chain and methods to prevent them. Part 1
Autor:Tarapata, Karolina ; Lesiów, Tomasz
Temat i słowa kluczowe:owoce ; warzywa ; łańcuch logistyczny ; metody utrwalania ; nowoczesne opakowania ; fruit ; vegetables ; logistics chain ; preservation ; active packaging ; edible films and coatings
Opis:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2021, Nr 37, s. 182-205
Abstrakt: Wydawca:Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Miejsce wydania: Data wydania: Typ zasobu: Identyfikator zasobu: Język: Powiązania:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2021, Nr 37
Prawa:Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Prawa dostępu:Dla wszystkich zgodnie z licencją
Licencja:
CC BY-SA 4.0