Dostępność mlecznych produktów bezlaktozowych w ofercie handlowej miasta Strzegom
Tytuł publikacji grupowej:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Tytuł odmienny:Availability of lactose-free milk products in the commercial offer of the city of Strzegom
Autor:Ryznar-Luty, Agnieszka ; Gryndys, Nicole
Temat i słowa kluczowe:laktoza ; mleczne produkty bezlaktozowe ; dieta bezlaktozowa ; lactose ; lactose-free dairy products ; lactose-free diet
Opis:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2021, Nr 37, s. 161-170
Abstrakt: Wydawca:Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Miejsce wydania: Data wydania: Typ zasobu: Identyfikator zasobu: Język: Powiązania:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2021, Nr 37
Prawa:Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Prawa dostępu:Dla wszystkich zgodnie z licencją
Licencja:
CC BY-SA 4.0