Możliwość wprowadzenia na rynek innowacyjnych produktów – dżemów z warzyw. Badania wstępne
Group publication title:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Title in english:The opportunity to launch innovative products on the market – vegetable jams. Preliminary research
Creator:Lasota, Magdalena ; Lesiów, Tomasz ; Oziembłowski, Maciej
Subject and Keywords:dżem ; innowacje ; cukinia ; dynia ; marchew ; szanse i zagrożenia ; jam ; innovations ; zucchini ; pumpkin ; carrot ; opportunities and threats
Description:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2019, Nr 3 (34), s. 9-31
Abstrakt: Publisher:Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Place of publication: Date: Resource Type: Resource Identifier: Language: Relation:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2019, Nr 3 (34)
Rights:Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Access Rights:Dla wszystkich zgodnie z licencją
License:
CC BY-SA 4.0