Wykorzystanie metody projektu w doskonaleniu jakości produktów żywnościowych
Group publication title:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Title in english:Use of the project method for performing the quality of food products
Creator:Gadzała, Karolina ; Wypchły, Agata ; Lesiów, Tomasz
Subject and Keywords:aktywne metody prowadzenia zajęć ; rogal świętomarciński ; wykres Pareto- Lorentza ; diagram Ishikawy ; QFD
Description:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies; 2018; Nr 4 (31); s. 9-30
Abstrakt: Publisher:Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Place of publication: Date: Resource Type: Resource Identifier: Language: Relation:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2018, Nr 4 (31)
Rights:Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Access Rights:Dla wszystkich zgodnie z licencją
License:CC BY-SA 4.0
Location: